EN

Malá magická katastrofa

Štěpán Bartoš


Rozevlátá fantasy o tom, že člověk nedospívá věkem, ale zážitky, a že záchrana světa je někdy maličkost v porovnání s procházením si nástrahami vlastního života.
Nell je chronicky nešikovný, Adrian trochu pomalý a Adela je místo hospodyňky spíš nejhezčí kluk z vesnice. Člověk by čekal, že mají vlastních problémů dost, ale svět takhle nepřemýšlí – spíš vaším směrem mrskne všechno, co ho zrovna trápí, ať to za něj vyřešíte. Ani si nemáte komu stěžovat, že to není fér. Proto je důležité mít přátele a nějaké konkrétní místo ve světě. Představte si ale, že si poprvé v životě nějaké najdete, a svět se rozhodne skončit. To už pak není fér ani trochu.

Detailní informace

Žánr novela
fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788076914117
Datum vydání 17.06.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,243
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nell je chronicky nešikovný, Adrian trochu pomalý a Adela je místo hospodyňky spíš nejhezčí kluk z vesnice. Člověk by čekal, že mají vlastních problémů dost, ale svět takhle nepřemýšlí – spíš vaším směrem mrskne všechno, co ho zrovna trápí, ať to za něj vyřešíte. Ani si nemáte komu stěžovat, že to není fér. Proto je důležité mít přátele a nějaké konkrétní místo ve světě. Představte si ale, že si poprvé v životě nějaké najdete, a svět se rozhodne skončit. To už pak není fér ani trochu. Ještěže už si aspoň máte komu postěžovat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM